Naar de inhoud
U bent hier...  Home Actueel Nieuwsarchief Online dienstverlening gemeente wordt sneller
 

Online dienstverlening gemeente wordt sneller

Onder het motto 'vandaag besteld, morgen in huis' biedt de gemeente snellere online dienstverlening aan. Wie via ons digitale loket een uittreksel persoonsgegevens aanvraagt, heeft het uittreksel de volgende dag in huis. De service ‘vandaag besteld, morgen in huis’ komt voort uit ons streven om de digitale dienstverlening doorlopend te verbeteren. De nieuwe service kost u niets extra.

Snel klaar

Het uittreksel persoonsgegevens (BRP) wordt vaak aangevraagd, aan de balie of via de website. Inwoners willen graag snel over het uittreksel beschikken. De nieuwe service 'vandaag besteld, morgen in huis' combineert een snelle service met het gemak om vanuit huis zaken te doen met de gemeente. 

Hoe werkt het?

U vraagt vóór 16.00 uur via onze website een uittreksel persoonsgegevens (BRP) aan. U betaalt meteen via iDeal en ontvangt het document de volgende dag in de brievenbus. In het weekend aangevraagd? Dan wordt het document op dinsdag bij u bezorgd.


Dienstverlening Drechtsteden, de organisatie die voor Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Sliedrecht taken op het gebied van dienstverlening doet, gaat de snelle service uitbreiden naar meerdere producten. Vandaag besteld, morgen in huis; wel zo makkelijk!

gemeentehuis Alblasserdam

Digitaal loket

Contact

Telefoon: 14078 (vijfcijferig)


Whatsapp logo

  06 402 893 92

Bezoekadres:
Cortgene 2

2951 ED Alblasserdam