Nieuws RSS icoon

• Stoken? Eerst even checken

04 december 2019

Heeft u zin om uw houtkachel of vuurkorf te branden? Check dan even of het kan. Bijvoorbeeld met het nieuwe stookalert van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). U ontvangt per mail een waarschuwing als de weersverwachting ongunstig is of de luchtkwaliteit slecht.

• Iets meer restafval in Alblasserdam

21 november 2019

Iedere inwoner van Alblasserdam heeft in de eerste helft van dit jaar 92 kilo restafval ingeleverd. Dat is 1,48% meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

• Carbidschieten tijdens jaarwisseling

20 november 2019

De burgemeester heeft besloten om tijdens de jaarwisseling 2019-2020 carbidschieten van 18.00 tot 2.00 uur 's nachts toe te staan.

• Melden bij gemeente makkelijker met Fixi

11 november 2019

Losliggende stoeptegels, onkruid of defecte openbare verlichting doorgeven? Een melding doen over de buitenruimte is sinds deze week nog eenvoudiger met het systeem Fixi.

• Camera-auto maakt foto's in Alblasserdam

05 november 2019

Het bedrijf CycloMedia maakt vanaf medio november tot eind december 360 graden panoramafoto's in Alblasserdam.