Informatieavond ‘Een nieuwe levensfase’ voor senioren uit Alblasserdam

Op dinsdag 27 juni is er in Cultureel Centrum Landvast een informatieavond voor senioren uit Alblasserdam. Bij ouder worden komt veel kijken. In deze levensfase heeft u vaak meer tijd om te genieten van het leven. Tegelijk komen er ook nieuwe vragen over bijvoorbeeld wonen, gezondheid en eenzaamheid. Voor iedereen is dit anders. Uw vragen staan centraal deze avond.

Ga in gesprek

Tijdens de informatieavond zijn GGD ZHZ, huisartsenorganisatie DrechtDokters en Het Brughuis aanwezig. Zij gaan met u in gesprek over dingen die kunnen gaan spelen als u ouder wordt. Wist u bijvoorbeeld dat Het Brughuis één centraal punt is waar u terecht kunt met al uw vragen? De betrokken organisaties vertellen u over hoe u vitaal kunt blijven en welke hulp er is in Alblasserdam.

Oog voor elkaar

Wethouder Margreet de Deugd zal de avond openen: "Alblasserdam is een zorgzaam dorp. We willen de kracht van de inwoners versterken. Daarom kijken we naar elkaar om en zorgen we voor goede ondersteuning waar dat nodig is. Dankzij de maatschappelijke partners is hulp en zorg dichtbij en toegankelijk. Daarom steun ik het initiatief voor deze bijeenkomst van harte. De avond is bovendien een uitgelezen kans voor senioren om elkaar te ontmoeten."

Aanmelden

Iedereen is welkom. U kunt zich aanmelden tot 20 juni bij Het Brughuis. U kunt bellen naar 078 - 202 11 11 of een mail sturen naar info@hetbrughuis.nl. U kunt zich ook aanmelden bij de receptie van Het Brughuis aan de Ieplaan 2 in Alblasserdam.

De informatieavond ‘Een nieuwe levensfase’ vindt plaats op dinsdag 27 juni 2023 om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) in Cultureel Centrum Landvast, Haven 4 in Alblasserdam.