Omleidingen Paardenmarkt en wielerronde

Op woensdag 26 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse Sint Jacobus Paardenmarkt. Daarom zijn de Kerkstraat, Waalsmondelaan en Reederijstraat tussen 25 juli 16.00 uur en 26 juli 16.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Omliggende straten kunnen slecht bereikbaar zijn.

Wielerronde

's Middags is er een wielerronde in Alblasserdam. Daarom zijn van 06.30 uur tot 21.30 uur diverse wegen afgesloten voor alle verkeer: de Van Eesterensingel van de Zeilmakersstraat tot de Plantageweg (beide zijden), de Van Eesterensingel van de Plantageweg tot de Waalsmondelaan, de Waalsmondelaan, de Randweg van de Waalsmondelaan tot de rotonde (beide zijden) en de Plantageweg van de rotonde tot de Van Eesterensingel (beide zijden).

Omleiding

Tijdens de wegafsluiting van 06.30 tot 21.30 uur zal het doorgaande verkeer omgeleid worden. De omleidingsroute loop via de Haven, Cortgene, Blokweerweg, de Wig, Kamgras, Anjerstraat, Sportlaan, Plantageweg, Mesdaglaan, Rembrandtlaan, Vondellaan, Randweg, Oude Torenweg en vice-versa.

Programma

Op de markt zijn paarden, pony’s en kraampjes. Op drie locaties kunt u lootjes kopen voor de avondloterij. Ook rijdt er een paardentram. U kunt de markt bezoeken van 8.00 tot 12.00 uur. 's Avonds is er op het grasveld tussen de Roemer Visscherstraat en de Hobbemalaan een hippisch festijn met diverse optredens en een loterij. Meer informatie vindt u op www.paardenmarkt-alblasserdam.nl en www.rondevanalblasserdam.nl.