Winkeliers- en ondernemersverenigingen

De gemeente Alblasserdam heeft regelmatig overleg met de verenigingen en vertegenwoordigers van de verschillende bedrijventerreinen.

Wilt u in contact komen met collega-ondernemers? Bijvoorbeeld om te netwerken of om samen afspraken te maken over veiligheid? Dan kunt u zich aansluiten bij een ondernemers-/winkeliersvereniging.

In Alblasserdam zijn de volgende ondernemers- en winkeliersverenigingen actief:

OV de Noord
De vier industriegebieden uit Alblasserdam: Nieuwland Parc, Hoogendijk, Paardenwei en Vinkenwaard werken samen onder de naam Ondernemersvereniging de Noord. Groei door samenwerking is het thema van de Ondernemersvereniging.
Meer informatie vindt u op OV de Noord.nl.

Ondernemers Kring Alblasserdam
De Ondernemers Kring Alblasserdam (OKA) is het businessplatform voor Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en de westelijke zijde van Graafstroom. Meer informatie vindt u op Ondernemerskring Alblasserdam.

Winkeliersvereniging Makado
Makado is met 33 winkels en 3 restaurants hét leukste winkelcentrum van Alblasserdam. Meer informatie vindt u op makadoalblasserdam.nl.

Winkel- en bedrijvencentrum Dam-Plantageweg
Een winkelgebied met een rijke historie waar veel van de betere speciaalzaken zijn gevestigd. Contact opnemen met de ondernemersvereniging kan via Gert-Jan van Dommelen (voorzitter) via gj@vlotdamesmode.nl.

Winkeliersvereniging Scheldeplein
De winkelstrip is gevestigd aan het Scheldeplein, een van de twee 'huiskamers' van Alblasserdam. Contact opnemen kan via Arjan van Es (voorzitter) via vanes.alblasserdam@coop.nl.