Sportfaciliteiten

Alblasserdam heeft verschillende sportfaciliteiten waar de verenigingen hun sport beoefenen en waar de scholen hun gymlessen kunnen geven.

Sportcentrum Blokweer

Sportcentrum Blokweer bestaat uit een sportzaal en een zwembad. Veel sportverenigingen en scholen gebruiken het sportcentrum voor zwemles, gymles, trainingen en competitie. Het beheer van Sportcentrum Blokweer is in handen van de Beheer Stichting Sport Alblasserdam (BSSA). Meer informatie over Sportcentrum Blokweer, de mogelijkheden, openingstijden, prijzen en zaalhuur vindt u op de website van het sportcentrum.

Adres: Sportlaan 3, 2951 HL Alblasserdam

Sportcomplex Molenzicht

Sportcomplex Molenzicht bestaat uit een sporthal met aparte turnruimte en een kunstgrasveld. Gymnastiekvereniging KDO en korfbalvereniging CKC Kinderdijk trainen en spelen competitiewedstrijden hier. Verschillende scholen gebruiken het voor de gymles. Het beheer van Sportcomplex Molenzicht is in handen van de Stichting Sporthal Molenzicht. 

Adres: Groen van Prinstererstraat 107, 2953 BD Alblasserdam

MFC Maasplein

Het multifunctioneel centrum Maasplein heeft een gymlokaal dat verschillende verenigingen en scholen gebruiken. U kunt contact opnemen met de beheerder voor vragen en huur van de zaal per e-mail of telefoon.

Adres: Maasstraat 30, 2953 CH Alblasserdam

GR Souburgh

De gemeenschappelijke regeling Souburgh bestaat uit een buitensportcomplex met verschillende verenigingen: VV Alblasserdam, ATV, HC Souburgh, VV de Alblas en A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam.

Voor contact met het bestuur van de GR kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer 14078.