Zomerpaspoort 2.0: inschrijvingen geopend!

Aanstaande vrijdag start de zomervakantie en daarmee ook het Zomerpaspoort 2.0 van het Alblasserdam Beweeg- en Cultuurteam (ABC-team), Natuurlijk Alblasserdam en Scouting Alblasserdam. De gehele zomervakantie staat weer bol van de meest uiteenlopende activiteiten. En dit jaar zijn ze voor alle leeftijden en helemaal gratis.

Inschrijvingen geopend

Sinds afgelopen zaterdag 6 juli kunt u zich inschrijven voor alle activiteiten op www.abcalblasserdam.nl. De activiteiten vinden plaats in de zomervakantie van vrijdag 12 juli tot en met zaterdag 24 augustus 2024. Er kunnen gedurende de vakantie nog activiteiten bij komen. Deze komen ook op de website te staan en op de facebookpagina van het ABC-team. U kunt zich hier dan ook direct voor inschrijven.

Aangepast concept: voor alle leeftijden 

De afgelopen jaren lag de focus op activiteiten voor de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. Het aanbod wordt nu verbreed. Er worden dit jaar, samen met verenigingen, stichtingen en creatieve ondernemers uit het dorp, activiteiten aangeboden voor Alblasserdammers van alle leeftijden. Denk aan een tekenworkshop, fitness, pleinsport XXL, zomeractiviteiten van de Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en yoga.  

Wethouder Margreet de Deugd: “Ik kijk, net als vele Alblasserdammers, uit naar weer een fantastische zomer met het Zomerpaspoort. Ik vind het geweldig dat we nu voor elke Alblasserdammer activiteiten organiseren en nog gratis ook. Jong of oud, meer of minder geld te besteden, het maakt niet uit; je bent welkom om mee te doen!”

Toch verhinderd? Meld het ons!

Alle activiteiten worden grotendeels georganiseerd door vrijwilligers en mogelijk gemaakt door sponsor- of subsidiegelden. Heeft u zich aangemeld voor een activiteit maar kunt u toch niet deelnemen? Zou u dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren kunnen laten weten door uw naam en de activiteit te mailen naar zomerpaspoort@alblasserdam.nl? Zo kunnen we teleurstelling bij de organisatoren voorkomen en andere Alblasserdammers de kans geven deze plek in te nemen.