Contactpunt voor geldzorgen op de werkvloer

Het leven is duur en het aantal mensen met geldzorgen groeit. Heeft u moeite om rond te komen terwijl u werk heeft? Of merkt u als werkgever dat dit speelt bij uw medewerkers? Dan kunt u terecht bij het Contactpunt Geldzorgen op de werkvloer dat sinds 1 september open is.

Moeite om de rekeningen te betalen

Een derde van de huishoudens in Nederland heeft wel eens moeite om de rekeningen te betalen. Een groot deel van deze groep mensen werkt in loondienst. Het zal hen vast niet altijd lukken hun zorgen tijdens het werk opzij te zetten. Zo kunnen geldzorgen van medewerkers een rol gaan spelen op de werkvloer. De Sociale Dienst Drechtsteden en de gemeente Dordrecht pakken dit probleem aan met onder meer het Contactpunt Geldzorgen op de werkvloer.

Voor werkgevers én werknemers

Bent u werkgever? En hebt u mensen in dienst van wie u vermoedt dat zij geldproblemen hebben? Bij het contactpunt krijgt u advies over wat u kunt doen en naar wie u kunt verwijzen. Heeft u een baan? Maar is het lastig om rond te komen? Ook dan kunt u bellen of mailen naar het contactpunt voor tips en informatie.

Bellen of mailen met het contactpunt

Het Contactpunt Geldzorgen op de werkvloer is voor werkgevers én werknemers uit de gemeenten Dordrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Zwijndrecht.

U kunt het contactpunt bellen via 06 39 63 14 85. U kunt ook een mail sturen naar: contactgeldzorgen@drechtsteden.nl.