Gezamenlijke inkoopactie isolatie

Donderdag 16 november organiseert het Regionaal Energieloket samen met de gemeente een informatieavond over zonnepanelen. Tijdens dit webinar (een online bijeenkomst) geven we woningeigenaren uitleg over isolatiemaatregelen. Na afloop van de informatiebijeenkomst start een collectieve inkoopactie. Deelname aan het webinar is gratis en geheel vrijblijvend.

Geld besparen

Goede isolatie is als een soort winterjas voor uw huis. De warmte die u binnen stookt, blijft ook echt binnen. Zo verbetert u het comfort van uw huis én bespaart u energie. Dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar het draagt ook bij aan de verduurzaming van ons dorp.

Een huis isoleren kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld het dak of de vloer isoleren. Tijdens de informatieavond worden verschillende varianten besproken. Ook kunnen aanwezigen vragen stellen aan de experts. 

Vrijblijvend

Na afloop van het webinar start een gezamenlijke inkoopactie. Door samen in te kopen, zijn deelnemers verzekerd van goede begeleiding, ervaren monteurs, hoge kwaliteit materialen en een scherpe prijs. Inschrijven is geheel vrijblijvend. Pas nadat u van de monteur een offerte voor uw huis heeft ontvangen, bepaalt u of de maatregelen wil laten uitvoeren. 

Meedoen

Het webinar vindt plaats op donderdag 16 november 19.30 – 20.30 uur. Aanmelden kan via dit formulier van het regionaal energieloket. Na aanmelding ontvangt u per mail de digitale vergaderlink. Meer informatie over zonnepanelen en een brochure over de actie zijn te vinden op deze website. Tot slot is het regionaal energieloket op werkdagen te bereiken via 088- 5254110 (lokaal tarief) of vragen@regionaalenergieloket.nl.