Krap zitten, ruim genieten!

Kunt u door de hoge prijzen uw rekeningen niet meer betalen? Of heeft u al langer moeite om rond te komen? Dan nodigen wij u graag uit voor een bijeenkomst 'Krap zitten, ruim genieten!' Van harte welkom op vrijdag 17 maart van 14.00-16.00 uur voor een high tea in Het Brughuis, Ieplaan 2 in Alblasserdam.

De gemeente Alblasserdam organiseert dit jaar 4 bijeenkomsten 'Krap zitten, ruim genieten!' samen met Stichting Welzijn Alblasserdam, de Voedselbank en Kledingbank. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die het financieel moeilijk heeft. Daarover praten lucht vaak op en kan zelfs het begin van een oplossing zijn. 

Het Brughuis

De eerste bijeenkomst van dit jaar is in Het Brughuis: een mooie gelegenheid om te laten zien wat Het Brughuis allemaal voor u kan betekenen. Ook is er volop ruimte om te praten met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten, tips uit te wisselen of gewoon even te genieten van het lekkers dat voor u klaar staat.  

Komt u ook? Meld u aan

Aarzel dus niet en kom langs op 17 maart van 14.00-16.00 uur in Het Brughuis, Ieplaan 2 in Alblasserdam (in de oude bibliotheek). De high tea is gratis. U kunt zich aanmelden bij Het Brughuis tot en met woensdag 15 maart via telefoonnummer 078-202 11 11.