Naar de inhoud
U bent hier...  Home Actueel Nieuwsarchief Informatiemarkt nieuwe koopappartementen
 

Informatiemarkt nieuwe koopappartementen

Op 25 maart houdt ontwikkelaar Herkon tussen 11.00 en 13.00 uur een informatiemarkt in sportcentrum Blokweer over 26 nieuwbouw koopwoningen in woonwijk Hof & Singel. De appartementen worden gepresenteerd en u kunt erop reageren. De 26 appartementen bieden voor elk wat wils. Er zijn grotere 3 of 4 kamerappartementen of compactere 2 kamerappartementen, voorzien van een dakterras, balkon of tuin.


Appartementen Hof en Singel

Ontwerp optimaliseren

Richard Revier, ontwikkelingsmanager bij Herkon: “Met de feedback die wij tijdens deze informatiemarkt uit de markt ontvangen, kijken wij of wij zaken nog kunnen optimaliseren, zoals bijvoorbeeld de indeling van de appartementen. Vervolgens hopen we dan in de eerste helft van mei met het definitieve plan in verkoop te gaan”.

Parkachtige wijk

De wijk Hof & Singel is gelegen midden in Alblasserdam. De opzet is parkachtig, met water, bruggetjes en grote bomen. De eerste twee fases, bestaande uit vooral eengezinswoningen en twee-onder-een-kap-woningen, zijn gerealiseerd en bewoond. Het nieuwe appartementencomplex komt langs de rand van het plan. Het voorlopige ontwerp van het appartementencomplex is klaar. De gekozen materialisatie sluit goed aan bij de woningen uit de eerdere fasen. Met maar drie bouwlagen en vier in het midden, voegt het zich mooi in de omgeving.Digitaal loket

Contact

Telefoon: 14078 (vijfcijferig)


Whatsapp logo

  06 402 893 92

Bezoekadres:
Cortgene 2

2951 ED Alblasserdam