Geef uw gezondheid een BOOST!

Meer bewegen, gezonder eten of vaker afspreken met vrienden. We maken vaak goede voornemens, maar we brengen ze nog niet altijd in de praktijk. In de week van 4 april 2022 rolt bij u een brief van de burgemeester op de deurmat. Daarbij zit een boekje vol tegoedbonnen van organisaties in ons dorp.

Geef je gezondheid een boost logoZo kunt u ontdekken hoe zij u kunnen helpen om gezonder te leven. En om uw goede voornemens om te zetten in daden.

Gezonde keuzes

De coronacrisis heeft laten zien hoe belangrijk gezondheid is. Met een goede gezondheid zijn we over het algemeen weerbaarder en herstellen we sneller. Ook goed in je vel zitten hoort daar bij. Als het gaat over ziekte en gezondheid hebben we lang niet alles zelf in de hand. Maar door de manier waarop we leven en de keuzes die we maken kunnen we onze gezondheid wel een handje helpen.

Fit en groen

Alblasserdam wil een groen en fit dorp zijn waar iedereen kan sporten, bewegen en gezond kan leven. Gelukkig hebben we in ons dorp veel verenigingen, clubs, ondernemers en organisaties die ons daarbij kunnen helpen. Van tennisles tot voedingsadvies en van wandelen tot yoga. Dus: blader het boekje door, kies iets uit dat u aanspreekt en geef uw gezondheid een BOOST!  
 

Afbeelding met animatiepersonen die gezonde dingen uitbeelden