Kijk voor de meest actuele informatie over het coronavirus op www.zhzveilig.nl.
Meer informatie vindt u op onze speciale pagina over corona.

Nieuwbouw

 • Alblasserwerf

  De jonge wijk Alblasserwerf is bijna compleet. In het tweede kwartaal van 2019 begint de laatste bouwfase. Die bestaat uit zes woningen en 27 luxe appartementen. De verkoop ging in het laatste kwartaal van 2018 van start. De oplevering is gepland in 2020.

 • Mercon Kloos

  Vele tientallen jaren bepaalden de grote blauwe loodsen op het terrein van Mercon Kloos het beeld langs dit deel van de West Kinderdijk. Nu de bedrijvigheid hier nagenoeg is verdwenen, heeft projectontwikkelaar Whoonapart uit Rotterdam als nieuwe eigenaar van het terrein ambitieuze plannen voor dit gebied.

 • Waterhoven

  De Waterhoven is een woningbouwproject van 118 woningen in traditionele dertiger jaren landhuisstijl verdeeld over een compacte kern en zeven hoven.

 • Integraal Kindcentrum De Twijn

  Het huidige gebouw van Integraal Kindcentrum De Twijn aan de Parallelweg maakt plaats voor nieuwbouw. De Twijn gebruikt nu nog een gebouw aan de Parallelweg en aan de Pieter de Hoochplaats. De nieuwbouw biedt plaats aan een school met kinderopvang op één locatie. Dit sluit beter aan bij de manier waarop De Twijn werkt.