Driestar College Lekkerkerk

Het Driestar College is een christelijke school op reformatorische grondslag. De locatie Lekkerkerk biedt alle leerwegen aan van vmbo-bk tot en met vwo (inclusief gymnasium).

Logo Driestar CollegeLeerlingen kunnen de gemengde en theoretische leerweg in Lekkerkerk afronden. Voor de overige leerwegen maken de leerlingen na de onderbouw de overstap naar de hoofdvestiging of naar één van de vestigingen van het Wartburg College. Deze overstap verloopt op een natuurlijke manier. Jaarlijks vindt er afstemming en evaluatie plaats met deze vestigingen om de doorstroom zo goed mogelijk te laten verlopen.  

De locatie Lekkerkerk is een kleinschalige school met zo’n 500 leerlingen in het hart van de Krimpenerwaard. Dankzij de kleinschaligheid in combinatie met het rurale karakter van de school, ademt de locatie een ontspannen en warme sfeer. Een ideale leeromgeving in een school waar écht aandacht is voor de leerling.

Open dag

Op 23 januari 2021 is er een online open dag voor leerlingen (en hun ouders). U bent van harte welkom tussen 9.30 uur tot 12.00 uur via een digitale verbinding. U kunt samen met uw kind op de school rondkijken en de sfeer proeven. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan de medewerkers en leerlingen.

Meer informatie over de open dag

Voorlichtingsavond

Op 26 januari 2021 is er een voorlichtingsavond voor ouders die van plan zijn om hun zoon of dochter aan te melden op de nevenvestiging te Lekkerkerk. Deze avond zal er informatie gegeven worden over de school. We nodigen u van harte uit om deze avond online bij te wonen! De avond start om 19.45 uur.

Meer informatie over de voorlichtingsavond

 

Website Driestar College locatie Lekkerkerk