Asfalteren De Helling, Dam en Haven

Tussen maandag 24 en vrijdag 28 oktober krijgen De Helling, Dam en Haven een nieuwe asfalt laag. Dit is nodig om de weg veilig en begaanbaar te houden. Aannemer KWS voert dit werk uit in opdracht van de gemeente. Er zijn op verschillende momenten wegafsluitingen. We adviseren inwoners om zich goed te informeren voordat ze de weg op gaan.

Omleidingen

De omleidingsroutes worden met borden aangegeven en er zijn verkeersregelaars actief. Het verkeer vanaf de A15 wordt omgeleid via de Grote Beer-Edisonweg-Oude Torenweg. Vanuit de richting Molenlanden (Oost Kinderdijk) wordt het verkeer omgeleid via de Blokweerweg-Van Eesterensingel-Plantageweg- Randweg en Oude Torenweg. Het fietspad langs De Helling, Dam en Haven blijft wel open. 

Specifieke wijken

Voor de toegankelijkheid van de wijk Alblasserwerf wordt de doorgang via de Klipper en de Kade naar de Cortgene opengesteld. Bezoekers van Landvast kunnen deze route ook gebruiken. Bewoners van de Ruigenhil, Haven en het Zuiderstek worden door de verkeersregelaars verwezen naar de juiste route.

Meer informatie en contactgegevens

Op de pagina over dit project vindt u de exacte tijden van de wegafsluitingen, kaarten en meer informatie. Voor verdere vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met aannemer KWS, De contactpersoon is Bart Wierikx, 078-6250800 of bwierikx@kws.nl. Alle overige vragen kunt u stellen aan de gemeente Alblasserdam, via telefoonnummer 14078 of e-mailadres projecten@alblasserdam.nl