Scholenmarkt voortgezet onderwijs op 3 november

Donderdagavond 3 november is er in Sporthal Molenzicht de scholenmarkt voor de ouders/verzorgers en groep 8 leerlingen. Tijdens de scholenmarkt presenteren diverse voortgezet onderwijs scholen in de regio zich.

De gemeente Alblasserdam en de basisscholen uit het dorp organiseren deze avond om ouders/verzorgers en leerlingen te helpen bij het maken van een schoolkeuze in het vervolgonderwijs. Aan de hand van de informatie op deze avond kunnen zij samen met hun kind bepalen welke open dagen zij de komende maanden met hun kind willen bezoeken. 

Programma

Van 19.00 tot 21.00 uur is er de gelegenheid om de informatiekraampjes van de verschillende scholen uit de regio te bezoeken, kennis te maken met docenten, vragen te stellen en brochures te bekijken. De aanwezige scholen variëren in identiteit en niveau. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven wordt er dit jaar gewerkt met 2 tijdsloten. Alle ouders/verzorgers van groep 8 leerlingen in Alblasserdam hebben een uitnodiging gehad met een link om in te tekenen.

Meer informatie is verkrijgbaar op de Alblasserdamse basisscholen.