Goed voorbereid stemmen: volg debat of bezoek verkiezingsmarkt

Bent u er nog niet over uit welke partij uw stem verdient? Wilt u meer weten over hun standpunten? Volg dan donderdag 10 maart het lijsttrekkersdebat of ga zaterdag 12 maart met partijleden in gesprek op het Wilgenplein.

Lijsttrekkers in debat over actuele kwesties

Moet er een vuurwerkverbod komen? Hebben we meer BOA's nodig? Mogen de woonlasten omhoog om alle voorzieningen op peil te houden? Over deze en andere kwesties gaan de lijsttrekkers donderdagavond 10 maart met elkaar in debat. Weet u nog niet op welke van de zes partijen u volgende week gaat stemmen bij de gemeenteraadsverkiezing? Kijk dan mee via ons YouTube-kanaal of via www.alblasserdamsnieuws.nl. Of kom langs in De Rederij. Het debat in de raadzaal begint om 19.30 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.

Ga in gesprek met politici

Op zaterdag 12 maart zijn leden van de zes partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op het Wilgenplein. Ze zijn daar van 9.30 uur tot 15.30 uur. Hebt u vragen aan hen? Wilt u weten waar ze voor staan? Ga met hen in gesprek. Bij de ingang van het Makadocentrum vindt u kraampjes van de partijen.
20220302 Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart