Bespaar op gas met onze warmtepompactie

Steeds meer inwoners zijn geïnteresseerd in een hybride warmtepomp. De hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. U kunt met de hybride warmtepomp flink besparen op uw gasverbruik en energiekosten. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Maar de hybride warmtepomp is niet voor iedere woning geschikt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bieden een gunstige aankoop aan.

Online informatiebijeenkomst maandag 21 maart

Op 21 maart van 19.30 tot 20.30 uur kunt u online een informatiebijeenkomst bijwonen. Technische specialisten leggen uit hoe de hybride warmtepomp werkt en of die voor u geschikt is. Ook vertellen we over de inkoopactie en krijgt u informatie over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen. U bent zelf niet in beeld.

Aanmelden

U kunt zich via de computer, tablet of telefoon aanmelden voor de bijeenkomst.

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
  2. Vul uw postcode in 
  3. Klik op 'Hybride warmtepompactie'
  4. Klik op 'Aanmelden informatieavond'

U kunt ook nog meedoen met de collectieve inkoopactie isolatie

De collectieve inkoopactie isolatie loopt ook nog. Aanmelden kan via www.regionaalenergieloket.nl/acties. Op deze website kunt u ook de online informatieavond over dit onderwerp terugkijken. 

Inkoopactie 

Technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben voor de inkoopacties verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen. Zo weet u dat een betrouwbare en kundige partij de installatie komt doen. Door installaties te bundelen kan de installateur goedkoper inkopen en zijn werk binnen een klein gebied slimmer plannen. Daardoor kan hij u een scherpe prijs bieden.