Wegwerkzaamheden aan Edisonweg en Van Wenaeweg

Van maandag 4 juli tot woensdag 6 juli 2022 vinden er werkzaamheden plaats aan de Van Wenaeweg en de Edisonweg. Aannemingsbedrijf KWS geeft deze wegen dan een nieuwe laag asfalt en frist de wegmarkering op. Ook werkt het bedrijf aan het herstel van de waterafvoer. Het werk gebeurt vooral 's avonds en 's nachts.

Afsluitingen

De Van Wenaeweg is op 4 en 5 juli van 19.00 uur tot 05.00 uur dicht. Op maandag 4 juli en woensdag 6 juli wordt er ook overdag aan de Van Wenaeweg gewerkt. Verkeer kan er dan - met mogelijk enige hinder - wel langs. 

De Edisonweg tussen de N915 (Grote Beer) en de Burgemeester Keijzerweg is op 4 en 5 juli tussen 21.00 uur en 05.00 uur in beide richtingen dicht, ook voor de bus. Op dezelfde tijden is ook de Van Coulsterweg afgesloten. Overdag zijn deze wegen helemaal open voor alle verkeer. De Van Coulsterweg is dan bereikbaar via de Van Hennaertweg. Er geldt overdag wel een lagere maximumsnelheid. Dit komt omdat automobilisten gedeeltelijk over uitgefreesd asfalt moeten rijden.

Verkeersregelaars leiden het verkeer tijdens de (gedeeltelijke) afsluitingen in goede banen. 

Omleidingen

Ter plekke geven borden een omleidingsroute aan. Verkeer vanaf de A15 richting de bedrijventerreinen Hoogendijk en Nieuwland Parc gaat tussen 19.00 uur en 5.00 uur via de Grote Beer en De Helling. 

Verkeer van en naar Papendrecht kan tussen 21.00 en 5.00 uur niet via de Edisonweg en wordt omgeleid via de A15, N3 en de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht.

Voor fietsers gelden de omleidingen niet; zij kunnen de hele tijd gebruik blijven maken van de wegen.

Kaart met afsluitingen en omleidingen in verband met werk aan de Van Wenaeweg en Edisonweg

Kaart met afsluitingen en omleidingen in verband met werk aan de Edisonweg en Van Wenaeweg. Klik op de kaart voor een grote versie.

Vragen

Bij vragen kunnen inwoners mailen naar projecten@alblasserdam.nl of bellen met 14078. Ondernemers kunnen contact opnemen met de bedrijvencontactfunctionarissen

Kruispunt Grote Beer dicht van 24 tot 26 juni

Het kruispunt Edisonweg-Grote Beer afgesloten in het weekend van 24 tot 26 juni. Dit heeft te maken met andere werkzaamheden, namelijk het aanleggen van een busbaan door de Provincie Zuid-Holland. U lees hier meer over in een ander nieuwsbericht op deze website.