Vaccinatie of booster halen in eigen dorp

De GGD opent in de laatste drie weken van februari een tijdelijke vaccinatielocatie in cultureel centrum Landvast. Vanaf maandag 7 februari kunt u hier op maandag en dinsdag terecht voor vragen over het vaccin tegen corona. Ook kunt u er gratis en zonder afspraak uw eerste, tweede of boostervaccinatie halen.

Prikken in de buurt

De GGD wil het voor mensen zo makkelijk mogelijk maken om zich te laten vaccineren. Daarom opent de dienst zes tijdelijke vaccinatielocaties in de regio waaronder in Landvast. U ziet ze op de afbeelding hieronder. De zes tijdelijke locaties komen naast de vaste vaccinatielocaties in Gorinchem, Dordrecht en Puttershoek.

Ook in andere gemeenten

Van maandag 7 februari tot en met zaterdag 26 februari zijn de locaties te vinden in de gemeenten Alblasserdam, Molenlanden, Zwijndrecht, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. U hoeft niet per se naar Landvast te gaan. U bent ook welkom bij een van de tijdelijke locaties in de andere gemeenten [op de afbeelding bij dit bericht staan de locaties]. De tijdelijke vaccinatielocaties van de GGD zijn steeds twee dagen tegelijk in twee gemeenten open van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Maandag en dinsdag

In Alblasserdam is dit dus op maandag 7 en dinsdag 8 februari, maandag 14 en dinsdag 15 februari en maandag 21 en dinsdag 22 februari van 12.00 uur tot 18.00 uur in Landvast. In maart komt er opnieuw een tijdelijke vaccinatielocatie in ons dorp.
20220202 Overzicht tijdelijke vaccinatieplekken webformaat