Opnieuw vaccinatie of booster halen in Landvast

Vanaf 11 april bent u drie weken lang op maandag- en dinsdagmiddag welkom in Landvast voor vragen over het vaccin tegen corona. Ook kunt u er gratis en zonder afspraak uw eerste, tweede of boostervaccinatie halen. Neem een geldig rijbewijs, paspoort of ID-kaart mee.

Prikken in de buurt

De GGD wil het voor mensen zo makkelijk mogelijk maken om zich te laten vaccineren. Daarom opent de dienst opnieuw tijdelijke vaccinatielocaties in de regio waaronder in Landvast. Deze tijdelijke locaties komen naast de vaste vaccinatielocaties in Gorinchem, Dordrecht en Puttershoek.

Ook in andere gemeenten

Nog tot en met zaterdag 30 april zijn de locaties te vinden in Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenlanden. U hoeft niet per se naar Landvast te gaan. U bent ook welkom bij een van de tijdelijke locaties in de andere gemeenten. De tijdelijke vaccinatielocaties van de GGD zijn bijna altijd twee dagen tegelijk in twee gemeenten open. Op maandag- en dinsdagmiddag kunt u bij Landvast terecht. Kijk voor de openingstijden en voor informatie over de andere tijdelijke locaties op plaatjes hieronder.

Op feestdagen gesloten

Let op: op Goede Vrijdag (vrijdag 15 april), tweede paasdag (maandag 18 april) en Koningsdag (woensdag 27 april) zijn de vaccinatielocaties dicht.

Flyer Tijdelijke vaccinatieplekken week 16_v0.2Flyer Tijdelijke vaccinatieplekken w17 v2