Dam richting centrum tijdelijk dicht

Van dinsdag 19 april 09.00 uur tot en met vrijdag 22 april 2022 16.00 uur sluiten we de Dam het dorp in ter hoogte van de Kerksingel af voor doorgaand verkeer. Dat is nodig om het straatwerk bij de aansluiting van de Dam op de Kerkstraat te vervangen. Het dorp uitrijden via de route Plantageweg/Dam kan wel.

Omleiding

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Haven/Blokweerweg/Van Eesterensingel/Plantageweg. De winkels blijven bereikbaar. Ook het Cortgene is bereikbaar via de omleiding. Bus 489 van Qbuzz richting Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland rijdt om via de Edisonweg, Oude Torenbrug, Randweg en Plantageweg. De halte Dam in die richting vervalt tijdens de werkzaamheden. Reizigers kunnen in- en uitstappen bij de halte Plantage (bij van der Vlist) op de hoek Plantageweg - Van Eesterensingel.

Kerkstraat en Oude Lijnbaan

Het vervangen van het straatwerk gebeurt in opdracht van ons door de firma Hak BV. Het werk hoort bij het opnieuw inrichten van de Kerkstraat en Oude Lijnbaan. Meer informatie over dit project vindt u op de projectpagina.

Kaart afsluiting Dam ter hoogte van Kerksingel

Dam ter hoogte van Kerksingel