Scholenmarkt op 4 november helpt bij kiezen van school

Het is een spannende vraag voor de leerlingen van groep 8. Naar welke middelbare school ga ik straks? Om hen en hun ouders/verzorgers bij deze keuze te helpen is er donderdagavond 4 november een scholenmarkt in Sporthal Molenzicht. Scholen voor voortgezet onderwijs uit de regio stellen zich daar voor.

Snuffelen bij kraampjes

Van 19.00 tot 21.15 uur kunnen bezoekers langsgaan bij de informatiekraampjes van de scholen, kennismaken met docenten, vragen stellen en brochures bekijken. De scholen variëren in identiteit en niveau. Met de informatie en indrukken die ouders/verzorgers en kinderen opdoen kunnen zij samen bepalen van welke scholen ze een open dag willen bezoeken.

Tijdslots

Wij organiseren de scholenmarkt samen met de basisscholen in het dorp. Om de bijeenkomst veilig te laten verlopen werken we dit jaar met tijdslots. Alle ouders/verzorgers van groep 8 leerlingen in Alblasserdam hebben een uitnodiging gekregen met een link om in te tekenen. 

Meer informatie

Op onze website staat een overzicht van scholen op niveau en regio. Voor meer informatie kunnen ouders terecht bij de Alblasserdamse basisscholen.