Online bijeenkomst energie besparen voor huurders

Speciaal voor huurders organiseren de gemeente Alblasserdam en woningcorporatie Woonkracht10 een informatiebijeenkomst energiebesparing. Deze vindt online plaats op maandag 8 november tussen 19.30 en 20.30 uur.

Er zijn steeds meer manieren om energie te besparen. Maar wat mag u wel en niet doen als huurder? En wat zijn de handigste tips om geld te besparen? Energie besparen is goed voor het milieu en uw portemonnee. Ook maakt het uw huis comfortabeler. De gas- en elektriciteitsprijzen blijven de komende jaren stijgen, dus energie besparen wordt extra belangrijk.

Tijdens de presentatie leggen technisch specialisten uit welke kleine maatregelen u kunt nemen. Ook geven zij tips hoe u eenvoudig kunt besparen. Daarnaast kunt u via de chat vragen stellen aan de gemeente, de woningcorporatie en het Regionaal Energieloket.

Aanmelden is nodig

U kunt zich via de computer, tablet of telefoon aanmelden. Ga daarvoor naar www.regionaalenergieloket.nl/acties en vul uw postcode in. Klik vervolgens op Informatieavond voor huurders en op ‘Aanmelden informatieavond’. Kunt u niet live aanwezig zijn bij de presentatie, dan kunt u zich toch aanmelden zodat u de presentatie later terug kunt kijken.