Laatste kans: haal dichtbij en zonder afspraak uw coronaprik

Iedereen is klaar met corona, alleen corona helaas nog niet met ons. Daarom komt de corona-prikbus van 2 t/m 6 november opnieuw naar ons dorp. Bij de bus kunt u zich laten informeren over vaccinatie en uw vaccinatie tegen corona halen. Dichtbij, gratis en zonder afspraak.

Informatie over vaccineren

U kunt in de bus uitleg krijgen over de vaccinatie tegen corona van voorlichters van de GGD. U kunt zich ook laten vaccineren. Daarbij kunt u kiezen uit BioNTech/Pfizer en Janssen. Als u in de prikbus uw eerste vaccinatie krijgt, gaat u voor een eventuele tweede vaccinatie naar een 'vaste’ locatie. De medewerkers van de GGD kunnen u helpen bij het maken van de afspraak voor de tweede vaccinatie.

De prikbus staat – steeds tussen 12:00 en 18:00 uur – op de volgende plekken:

  • Dinsdag 2 november          Ichtuskerk, Scheldeplein 2
  • Woensdag 3 november      Sportcentrum Blokweer, Sportlaan 3
  • Donderdag 4 november     Wilgenplein
  • Vrijdag 5 november            Wilgenplein
  • Zaterdag 6 november        Sportpark Souburgh, Bas Verhoevenweg 5


Voor wie?

Iedereen vanaf 12 jaar kan zich in de bus laten informeren en een vaccinatie krijgen met een vaccin dat beschermt tegen corona. Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassen persoon bij moet zijn. Kinderen van 16 en 17 jaar mogen alleen komen.

ID en mondkapje meenemen

Iedereen die een prik wil, moet een legitimatiebewijs laten zien en een mondkapje meenemen. Ook kinderen moeten een legitimatiebewijs laten zien.

Al een afspraak staan?

Heeft u al een afspraak staan bij een vaste vaccinatielocatie? Dan mag u nog steeds naar de prikbus komen. Bel dan met het landelijke nummer 0800-7070 om uw vaccinatieafspraak af te zeggen. Het is niet mogelijk de afspraak digitaal te veranderen.