Camera-auto maakt foto's in Alblasserdam

Het bedrijf CycloMedia maakt tussen 1 en 28 november 360 graden panoramafoto's in Alblasserdam.

Dit gebeurt in opdracht van de gemeente. De camera-auto's van het bedrijf rijden door het dorp om vanaf de openbare weg foto's te maken. Als het weer tegenzit, kan CycloMedia besluiten later te starten of kan het maken van de opnames meer tijd in beslag nemen.

Gebruik van de foto's

De foto's gebruiken wij voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Bescherming persoonsgegevens

Ook het kadaster, provincies, waterschappen en politie maken gebruik van de foto's. CycloMedia stelt de opnamen onder strenge voorwaarden ter beschikking aan deze organisaties. Zij gebruiken ze uitsluitend voor activiteiten die passen binnen de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Voordat Cyclomedia de opnamen hiertoe beschikbaar stelt aan haar klanten worden herkenbare personen en kentekens van auto’s onherkenbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor meer informatie, vragen, verzoeken tot inzage, rectificatie, wissing en beperking van de verwerking of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel of via privacy@cyclomedia.com.
 

Cyclomedia camera-auto