Volg onze live verkiezingsuitzending via YouTube

Via ons YouTube kanaal presenteert burgemeester Jaap Paans woensdagavond 17 maart vanuit Landvast een live-uitzending over de verkiezingen.

Vragen stellen

Wilt u weten hoe Alblasserdam heeft gestemd? Wilt horen hoe de fractievoorzitters van de partijen in onze gemeenteraad de uitslag duiden? Bent u benieuwd hoe de verkiezingen zijn verlopen in ons dorp? Zorg dan dat u om 21.45 uur online bent. Via de chat kunt u vragen stellen aan de burgemeester en de fractievoorzitters. De uitzending duurt tot kort voor middernacht. De tussentijdse uitslagen publiceren we op vier momenten tijdens deze uitzending op een speciale uitslagenwebsite.

Sfeerbeelden

U kunt ook eerder inschakelen, want vanaf 21.15 uur laten we op ons YouTube kanaal sfeerbeelden zien van de verkiezingsdag in Alblasserdam.

Campagnebeeld verkiezingen 2021