Ontvang berichten over uw buurt digitaal

Wilt u op de hoogte zijn en blijven van actuele zaken die spelen in uw buurt? Denk aan evenementen, kap- of bouwvergunningen, verkeersbesluiten en nieuwe of gewijzigde regelgeving? Deze informatie is vanaf 1 juli digitaal en 'op maat' beschikbaar.

U kunt hiervoor terecht op een website van de overheid.  Om de berichten te ontvangen kiest u uit de e-mailservice en/of de app voor mobiele apparaten. Bij het inschrijven voor deze service stelt u zelf in welke berichten u wilt ontvangen en van welke organisatie(s). Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden. U ontvangt gemiddeld één keer per week een e-mail. U leest op ‘Berichten over uw buurt’ ook antwoorden op vragen als: Wat moet ik doen als ik stukken wil inzien? En, hoe kan ik bezwaar indienen? 

Over uw buurt app

‘Berichten over uw buurt’ vindt u ook in de ‘Over uw buurt’ app. U downloadt de app in de Apple Store of in Google Play. De gegevens worden één keer per dag opgehaald en verwerkt. Hierdoor kan het zijn dat een besluit een dag later beschikbaar is in de app.
‘Berichten over uw buurt’ is een dienst van UBR|KOOP, het Kennis- en Exploitatiecentrum voor Officiële Overheidspublicaties. Kijk voor meer informatie op: www.koopoverheid.nl of www.mijnoverheid.nl.

20210625 Plaatje berichten over uw buurt