Kijk voor de meest actuele informatie over het coronavirus op www.zhzveilig.nl.
Meer informatie vindt u op onze speciale pagina over corona.

April 2021

 • Wel of niet inenten tegen corona? Laat u informeren

  06 april 2021

  Vaccineren is de belangrijkste stap om mensen te beschermen tegen het coronavirus. Het inenten is inmiddels begonnen. Het doel is om grootschalige negatieve gevolgen van het virus voor de samenleving zoveel mogelijk te beperken. Laten we daarom met elkaar de mouwen opstropen.

 • Onderzoek naar meedoen in Alblasserdam

  06 april 2021

  Hoe staan we er voor op sociaal gebied? Hoe actief zijn onze inwoners in het verenigingsleven? Weten zij welke steun mantelzorgers kunnen krijgen? En hoe ervaren zij de coronatijd? Om van deze en andere zaken een beeld te krijgen doen we in april een grootschalig onderzoek.

 • Bodemonderzoek Zuidelijk Havengebied

  13 april 2021

  Het bedrijf Stepforward doet van 12 t/m 15 april bodemonderzoek voor de ontwikkeling van het Zuidelijk Havengebied. Doel is om inzicht te krijgen in de situatie van de bodem.

 • Openingsplan geeft zicht op versoepelingen

  14 april 2021

  De buitenschoolse opvang (BSO) mag vanaf maandag 19 april weer open. Het is de eerste stap uit het openingsplan dat demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge op 13 april presenteerden.

 • Rustig huiswerk maken in Landvast

  14 april 2021

  In coronatijd kan het lastig zijn om thuis rustig huiswerk te maken. Zeker als ouders of verzorgers thuis werken en broertjes en zusjes ook thuis zijn. Daarom biedt cultureel centrum Landvast middelbare scholieren sinds half april de mogelijkheid om daar te studeren.

 • 'De sneltrein is tot stilstand gebracht'

  14 april 2021

  Wat betekent het coronavirus voor het verenigingsleven, de ondernemers, het onderwijs, de zorg en onze inwoners? Op deze plek laten wij met regelmaat een Alblasserdammer aan het woord die erover vertelt. Vandaag: Manja van Hooijdonk, holistisch lifecoach, intuïtief kunstenares en sociaal ondernemer in het ParticiPand aan de Lelsstraat.