Hulp bij aanschaf zonnepanelen

Vanaf 15 september starten wij met het Regionaal Energieloket een zonnepanelenactie. Hiermee willen we de aanschaf van zonnepanelen voor u makkelijker maken. U bent verzekerd van een scherpe prijs en een betrouwbare leverancier.

Hulp bij duurzaam maken van woning

We willen inwoners graag een handje helpen bij het duurzamer maken van hun woning. Technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio beoordeeld. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de installateur gekozen die de installatie van de zonnepanelen zal uitvoeren. Het inkopen van de zonnepanelen voor alle deelnemers tegelijk zorgt voor een scherpe prijs.

Online informatiebijeenkomst dinsdag 15 september

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Dan kunt u op dinsdag 15 september een online informatiebijeenkomst bijwonen. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie en kunt u vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur. Op www.regionaalenergieloket.nl staat hoe het aanmelden voor de bijeenkomst in zijn werk gaat.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie

Vanaf 15 september kunt u zich inschrijven voor de zonnepanelenactie. Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u een uitnodiging om een digitale of telefonische woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname geeft de installateur advies over onder andere de hoeveelheid zonnepanelen en de locatie van de panelen. Na de woningopname ontvangt u een vrijblijvende, persoonlijke offerte. Hierna kunt u besluiten of u meedoet met de actie.