Online informatiebijeenkomst energiezuinig wonen

Op donderdag 15 oktober van 19.30 tot 21.00 uur is er weer een online informatiebijeenkomst over energiezuinig wonen. De Vogelbuurt in Alblasserdam staat centraal maar ook inwoners uit andere buurten kunnen aansluiten.

Het Regionaal Energieloket geeft u tijdens de bijeenkomst tips om met weinig geld energie te besparen en welke subsidies er zijn. Ook geven we adviezen voor een aantal veel voorkomende woningtypes in de Vogelbuurt. Hiermee kunt u het comfort, de kwaliteit en het energieverbruik van uw huis verbeteren. U kunt tijdens de online presentatie ook vragen stellen. Na de informatieavond kunt u de adviesrapporten gratis online opvragen.

Aanmelden

Wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen? Ga dan naar www.regionaalenergieloket.nl, vul uw postcode in en klik op de knop ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen Vogelbuurt'. Klik daarna op ‘Aanmelden online informatieavond’ en schrijf u in. U ontvangt van het Regionaal Energieloket een e-mail met een link naar de online presentatie.

Heeft u vragen? Bel of mail gerust!

Heeft u vragen over de energie adviesactie? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.