Actie om uw huis te isoleren, doet u mee?

De eerste belangrijke stap in het duurzamer maken van uw huis is isoleren. Wij willen u graag helpen. Daarom starten we in samenwerking met het Regionaal Energieloket een isolatieactie. Het gaat om spouwmuur- en vloerisolatie.

Het inkopen van isolatie voor alle deelnemers tegelijk, zorgt voor een scherpe prijs. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring hebben wij voor u het beste isolatiebedrijf uit de regio gekozen.

Online informatiebijeenkomst op donderdag 10 december

Heeft u interesse of wilt u eerst meer informatie krijgen? Dan kunt u op donderdagavond 10 december vrijblijvend een online informatiebijeenkomst volgen. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie en kunt u via chat vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf. Op www.regionaalenergieloket.nl staat meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden.

Inschrijven voor de isolatieactie

Vanaf 10 december kunt u zich ook daadwerkelijk inschrijven voor de isolatieactie. U ontvangt een uitnodiging om een digitale of telefonische woningopname in te plannen met het isolatiebedrijf. Daarna ontvangt u een vrijblijvende, persoonlijke offerte. Op dat moment beslist u pas of u meedoet met de actie.