Herinnering betalen gemeentelijke belastingen

In februari ontving u het aanslagbiljet lokale belastingen van SVHW. Heeft u deze belastingen nog niet betaald? Dan heeft u nog tot 31 mei 2020 de tijd om de aanslag te betalen of om automatische incasso aan te vragen. Betaal op tijd, zo voorkomt u een aanmaning met extra kosten.

Twijfelt u of u uw aanslag wel heeft ontvangen?

• Misschien heeft u zich aangemeld bij Mijn Overheid en staat uw lokale belastingaanslag digitaal in uw persoonlijke Berichtenbox. U heeft dan een melding op uw e-mailadres ontvangen.
  • Op www.svhw.nl vindt u in ‘Mijn SVHW’ uw belastingaanslag terug. Log hiervoor in met uw DigiD.

Kunt u de lokale belastingen niet betalen?

•    Misschien kunt u dan wel in termijnen betalen. Geeft u hiervoor een machtiging automatische incasso af vóór de vervaldatum van uw aanslag.
•    Misschien komt u in aanmerking voor kwijtschelding. U hoeft dan een aantal belastingen niet te betalen. U kunt voor kwijtschelding in aanmerking komen als u een minimum inkomen en geen vermogen heeft.

Bent u ondernemer of ZZP-er en heeft u uitstel van betaling gekregen vanwege het coronavirus?

Dan heeft u tot 31 augustus de tijd om de lokale belastingen te betalen.

Heeft u vragen over uw aanslagbiljet lokale belastingen?

Neemt u dan contact op met SVHW via 0186 577 222 of 0800 020 08 73. Houdt u daarbij uw subjectnummer bij de hand. Het subjectnummer vindt u rechtsboven op uw aanslagbiljet.