Februari 2020

• Werk aan de Alblas ter hoogte van monument

18 februari 2020

Aannemer Baars Nieuwland gaat in opdracht van de gemeente werk aan de Alblas uitvoeren ter hoogte van het monument aan de Polderstraat. Het gaat om baggeren en het vernieuwen van de beschoeiing.

• Frauduleuze e-mail in omloop

07 februari 2020

Er is momenteel een frauduleuze e-mail in omloop. Deze e-mail lijkt van SVHW afkomstig, maar dit is zeker niet het geval. SVHW heft voor onze gemeente lokale belastingen.

• Wat te doen bij storm

09 februari 2020

Storm Ciara die vandaag ons land bereikt, kan ook in onze gemeente voor lastige situaties zorgen. Bel de politie (112) en andere hulpdiensten alleen als er acuut gevaar is of dreigt.

• Bibliotheek kan belangrijk zijn voor het dorp in verbouwd gemeentehuis

20 februari 2020

Met de opening van het nieuwe 'Huis van de Samenleving' in Alblasserdam neemt ook de bibliotheek er haar intrek. In dit interview legt Natascha Salvo van de bibliotheek uit waarom dit niet op een beter moment kan gebeuren.

• Kruispunt Kelvinring/Edisonweg veiliger voor fietsers

25 februari 2020

Door het verhogen van het fietspad en de middengeleider wordt het kruispunt Kelvinring/Edisonweg in de week van 2 tot en met 6 maart veiliger gemaakt voor fietsers.