Komt u ook naar de digitale nieuwjaarsbijeenkomst?

Graag nodigen wij u, juist nu, uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 6 januari 2021 van 20.00 tot 21.30 uur. Dit jaar zal deze online gehouden worden via ons YouTube-kanaal.

Open ons You-Tube kanaal

De bijeenkomst staat in het teken van onderlinge verbondenheid in ons dorp. Samen zoeken we naar gezond perspectief. Elkaar (digitaal) ontmoeten en samen het nieuwe jaar inluiden is juist in deze tijd heel belangrijk. Daar wil de gemeente graag een moment voor creëren.

De online receptie wordt geopend door de burgemeester. daarna is er gelegenheid om online met de wethouders uw nieuwjaarswensen uit te wisselen in afzonderlijke recepties van de drie wethouders en de burgemeester. Ieder heeft een eien digitale ontvangstruimte, waarvoor u na aanmelding de link ontvangt.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen! U kunt zich aanmelden door voor 6 januari 14.00 uur een mail te sturen naar bestuurssecretariaat@alblasserdam.nl. U ontvangt dan een antwoordmail met vier afzonderlijke links naar de online recepties van burgemeester en wethouders. Voor de eerste honderd aanmeldingen hebben we een kleine verrassing, die u kunt verzilveren na opheffing van de coronamaatregelen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!