Praat mee over de toekomst van het molengebied

De schijnwerpers staan volop gericht op Werelderfgoed Kinderdijk. Daarom werken de gemeenten Molenlanden en Alblasserdam en de Provincie Zuid-Holland samen met hun partners aan een gebiedsperspectief op Kinderdijk. Op zaterdag 21 september kunt u over deze toekomstvisie in gesprek met de wethouders.

Uniek verhaal

Negentien molens vertellen een uniek, oer-Hollands verhaal waar jaarlijks honderdduizenden toeristen op afkomen. Een erfenis die behouden moet blijven voor de toekomst waarin iedereen, inwoner of bezoeker, prettig en veilig woont, werkt en recreëert. De gemeenten en de provincie hebben ideeën hierover opgeschreven in het gebiedsperspectief. Op zaterdag is er een 'brede bijeenkomst' voor alle betrokkenen. In het najaar van 2019 wordt een definitieve versie van de notitie aangeboden aan de raden van beide gemeenten, aan het bestuur van het Waterschap en aan de Staten van de Provincie Zuid-Holland.

Bezoek de bijeenkomst

De bijeenkomst is zaterdag 21 september a.s. van 9.30 uur tot 12.00 uur in De Spil, Hofwegen 40 in Bleskensgraaf (parkeren op Melkwegplein, Bleskensgraaf). Op de website 'Kinderdijk in Perspectief' vindt u meer informatie over het gebiedsperspectief: www.kinderdijkinperspectief.nl/bijeenkomst-gebiedsperspectief-kinderdijk/. Kunt u niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst op 21 september, maar wilt u wel een reactie geven op het Gebiedsperspectief?  Neem dan contact op met Eric Spaans via:  eric.spaans@jouwgemeente.nl  of 06 - 53 73 00 66.

De molens van Kinderdijk