• EHBO afdeling Alblasserdam geeft raadsleden reanimatiecursus

09 september 2019

Elf raadsleden en wethouder Peter Verheij volgden vrijdagavond 6 september in Landvast een reanimatiecursus. Onder leiding van vrijwilligers van EHBO afdeling Alblasserdam leerden ze om te gaan met een AED, een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand.

• Aziatische tijgermug aangetroffen in Alblasserdam

13 september 2019

In de omgeving van de Eksterstraat in Alblasserdam is vorige week een Aziatische tijgermug (Aedes albopictus) aangetroffen.

• Praat mee over de toekomst van het molengebied

18 september 2019

De schijnwerpers staan volop gericht op Werelderfgoed Kinderdijk. Daarom werken de gemeenten Molenlanden en Alblasserdam en de Provincie Zuid-Holland samen met hun partners aan een gebiedsperspectief op Kinderdijk. Op zaterdag 21 september kunt u over deze toekomstvisie in gesprek met de wethouders.