Mei 2019

• Renovatie gemeentehuis in volle gang

17 mei 2019

De renovatie van het gemeentehuis aan het Cortgene is in volle gang. Het gebouw verandert in het Huis van de Samenleving dat niet alleen plaats biedt aan de gemeente, maar ook aan de bibliotheek AanZet, leerwerkbedrijf Smile en de politie.

• Stemmen voor het Europees Parlement

10 mei 2019

In Nederland gaan wij op donderdag 23 mei naar de stembus voor de verkiezing van het Europees Parlement. Alle stemgerechtigden ontvingen afgelopen week de stempas. De kandidatenlijst volgt uiterlijk vrijdag 17 mei. In Nederland kunnen wij alleen stemmen voor de Nederlandse kandidaten.

• Geef uw mening over het beschermd dorpsgezicht

10 mei 2019

Woont u in de historische kern of het dorpslint van Alblasserdam? Geef dan uw mening over het beschermd dorpsgezicht!

• Verhuizing elf woonwagens naar Vlietbaan

07 mei 2019

Op maandagavond 13 mei, dinsdagavond 14 mei en woensdagavond 15 mei, tussen 22.00 en 3.00 uur (avond/nacht) worden de woonwagens van de Staalindustrieweg verplaatst naar de locatie aan de Vlietbaan.

• 'Vrij om te kiezen wat je bent'

04 mei 2019

Tijdens de Dodenherdenking in Alblasserdam hield burgemeester Jaap Paans een toespraak. U kunt deze hier teruglezen.