• Alblasserdam sluit 2018 af met positief resultaat van 1,3 miljoen

06 juni 2019

De gemeente Alblasserdam sluit het jaar 2018 af met een positief saldo van € 1.293.000. Dat blijkt uit de Jaarrekening 2018 die het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad heeft aangeboden.

• Onderzoek analyse inhoud tankwagen Den Ouden Transport (OTT) afgerond

03 juni 2019

Het onderzoek naar de inhoud van de tankwagen, die bij het incident op het bedrijventerrein aan de Edisonweg op 9 februari 2019 hevige stankoverlast veroorzaakte in Alblasserdam en daarbuiten, is afgerond. De stof die in de container van de tankwagen werd opgewarmd was zuivere Petrolad 2101.

• Informatiebijeenkomst aardgasvrij wonen in Alblasserdam

05 juni 2019

Op maandag 17 juni is er een bijeenkomst over aardgasvrij wonen in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. Hier krijgen inwoners meer informatie over hoe we stapsgewijs over gaan op nieuwe energiebronnen voor verwarmen en koken en wat zij zelf kunnen doen.

• Geef uw mening over speelplekken in Alblasserdam

12 juni 2019

Wat vinden u en uw kinderen belangrijk op het gebied van buiten spelen? Zijn er genoeg speelplekken? Hoe kunnen ze nog leuker gemaakt worden? Aan wat voor soort speelplekken hebben uw kinderen behoefte? Wij horen het graag.

• Praat mee over toerisme Kinderdijk tijdens inloopavond

18 juni 2019

Bent u benieuwd naar de plannen van de gemeenten Molenlanden en Alblasserdam om de toeristenstroom naar de molens van Kinderdijk in goede banen te leiden? Of heeft u hier zelf ideeën over? Bezoek dan op maandag 1 juli de inloopbijeenkomst in Partycentrum De Klok, Molenstraat 117 in Kinderdijk (aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur).

• Landelijke 112-storing voorbij

24 juni 2019

Door een landelijke storing was 112 op maandag 24 juni een aantal uur niet bereikbaar.

• Onderzoek naar het centrum en de leefomgeving

27 juni 2019

Wat vindt u van ons dorpscentrum, de leefomgeving en hoe u van de ene naar de andere plek in het dorp kunt gaan? Wij horen het graag.

• Wethouder Verheij lid van de Raad voor het Openbaar Bestuur

28 juni 2019

De gemeente Alblasserdam feliciteert wethouder Peter Verheij met zijn benoeming tot lid van de Raad voor het Openbaar Bestuur (ROB), een belangrijk onafhankelijk adviesorgaan van de regering en het parlement.