• Bestrijding eikenprocessierups in volle gang

04 juli 2019

Op diverse locaties in het dorp is de eikenprocessierups geconstateerd. De boomverzorger van de gemeente is hard bezig met de bestrijding van de rupsen door het wegzuigen van de nesten.

• Gemeenten pleiten voor stop van ‘platte’ promotie molens Kinderdijk

04 juli 2019

“Op een ‘platte’ promotie van de molens van Kinderdijk zitten we niet te wachten. Zelfs niet op het Eurovisie Songfestival.” Dat zeggen de gemeenten Molenlanden en Alblasserdam in een reactie aan Stichting Werelderfgoed Nederland, dat maandag in een brief aan de organisatie van het Europese liedjesfestijn opriep tot samenwerking met de tien UNESCO werelderfgoederen.

• Vinkenpolderweg tijdelijk dicht voor doorgaand verkeer

23 juli 2019

In opdracht van de gemeente gaat aannemer Hak B.V. de toegang tot de woonwagenlocatie aan de Vinkenpolderweg inrichten. Daarom is de Vinkenpolderweg van maandag 15 juli 09.00 uur tot en met vrijdag 19 juli 16.00 uur afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

• Raadhuisplein zo snel mogelijk weer helemaal open

23 juli 2019

De keien op het Raadhuisplein zijn voor een deel weggehaald. Dit is gebeurd op eigen initiatief van een aannemer, niet in opdracht van de gemeente.

• Herstelwerkzaamheden Raadhuisplein zijn gestart

07 augustus 2019

De herstelwerkzaamheden op het Raadhuisplein zijn dinsdag 16 juli gestart. Vorige week haalde de aannemer op eigen initiatief een deel van de keien weg. Hij betreurt de gang van zaken en werkt mee aan een goede oplossing.

• Publiekswinkel gesloten tijdens Paardenmarkt

23 juli 2019

Tijdens de traditionele Sint Jacobus Paardenmarkt op woensdag 24 juli is de Publiekswinkel gesloten.

• Warmtemaatregelen tijdens Paardenmarkt en Wielerronde

23 juli 2019

Vanwege de te verwachten warmte worden op woensdag 24 juli extra maatregelen genomen tijdens de Paardenmarkt en de Wielerronde.