December 2019

• Stoken? Eerst even checken

04 december 2019

Heeft u zin om uw houtkachel of vuurkorf te branden? Check dan even of het kan. Bijvoorbeeld met het nieuwe stookalert van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). U ontvangt per mail een waarschuwing als de weersverwachting ongunstig is of de luchtkwaliteit slecht.

• Burgemeester deelt vuurwerkbrillen uit

10 december 2019

Leerlingen van groep 8 van basisschool De Schalm weten sinds dinsdag 10 december precies hoe ze veilig vuurwerk moeten afsteken.

• Pastorie gemeentelijk monument

13 december 2019

De pastorie aan Cortgene 6 is sinds kort een gemeentelijk monument. Het schildje dat bij deze status hoort is aan de gevel bevestigd. Het aantal gemeentelijke monumenten staat nu op 25.

• Informatieavond over hondenbeleid

13 december 2019

Hebt u een hond of wilt u uit belangstelling meer weten over het hondenbeleid van de gemeente? Bezoek dan op maandag 16 december 2019 van 19.00 tot 20.00 uur de informatieavond in Landvast.

• De jaarwisseling, een feest voor iedereen

10 januari 2020

Nog even en het is weer oud en nieuw. Burgemeester Jaap Paans heeft in de zomer gesproken met inwoners die over dit jaarlijkse feest wilden meedenken.

• Oproep om aanhangers van de openbare weg te halen

31 december 2019

Eigenaren en/ of houders van een aanhangwagen zonder kenteken wordt verzocht dit voertuig uiterlijk zondag 22 december van de openbare weg te halen. Dit in verband met de veiligheid tijdens de jaarwisseling.

• Kerstbomen en vuurwerkafval? Lever het in!

31 december 2019

Na de jaarwisseling is het weer tijd om kerstbomen en vuurwerkafval op te ruimen. Wij helpen u graag een handje.