Augustus 2019

• Bereikbaarheid Wmo-loket tijdens de vakantieperiode

07 augustus 2019

Heeft u algemene vragen voor het WMO-loket? Tijdens de vakantieperiode van maandag 12 augustus tot maandag 2 september kunt u tijdens kantooruren terecht bij het CJG, Zeelt 2, telefoonnummer 088-1237007.

• Fietspad West Kinderdijk deels afgesloten door werkzaamheden

12 augustus 2019

Vanaf maandag 19 augustus tot eind september is het fietspad aan de West Kinderdijk deels afgesloten. Het gaat om ongeveer 2 kilometer fietspad tussen het Zwarte Paard en IHC.

• Maritiem event op 6 en 7 september

14 augustus 2019

Op 6 en 7 september vindt Flow Drechtsteden plaats op en rond het Energieplein in Dordrecht. Op deze dagen laat de maritieme maakindustrie zich van haar beste kant zien aan jong en oud.

• Alblasserdam wil zoveel mogelijk spouwmuren isoleren

28 augustus 2019

Zoveel mogelijk spouwmuren van woningen in Alblasserdam moeten geïsoleerd worden. Hiermee hoopt de gemeente Alblasserdam een grote slag te maken in energiebesparing. Om inwoners te helpen bij het vinden van een geschikte oplossing met een goede prijs/kwaliteitverhouding, is de gemeente in samenwerking met het Regionaal Energieloket een actie gestart.