Inloopavond over nieuwbouw naast DOK11

Wilt u meer weten over de plannen voor een nieuw gebouw naast DOK11? Bezoek dan op donderdag 29 november a.s. de inloopavond waarop wij het voorlopig ontwerp presenteren. De inloopavond is in DOK 11 (aan de Parallelweg 11) en duurt van 19.00 tot 20.30 uur.

Van schets tot voorlopig ontwerp

Het nieuwe gebouw wordt dé plek voor alle Alblasserdammers (van 0 tot 100-plus) die zorg of ondersteuning nodig hebben. Dit gebouw, dat voorlopig DOK12 wordt genoemd, biedt onderdak aan de organisaties die deel uitmaken van het sociaal dorpsnetwerk zoals onder meer het Centrum voor Jeugd en Gezin en het Wmo-loket. Ook komen er appartementen in het pand. Tijdens een informatieavond in januari werd het schetsonderwerp van het nieuwe gebouw gepresenteerd. Deze schets is nu uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp.

Inhoud inloopavond

Tijdens de inloopavond op 29 november kunt u het voorlopig ontwerp bekijken en er vragen over stellen. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de samenwerking tussen de organisaties in het nieuwe pand en wat de bouw van dit pand betekent voor de omgeving.

Zorg op één plek

In DOK11 zijn onder meer huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek gevestigd. Door het nieuwe gebouw naast DOK11 te bouwen, zijn bijna alle soorten zorgverleners in de toekomst op praktisch dezelfde locatie te vinden. Dat komt de hulpverlening ten goede. Het huidige DOK11 is bovendien te klein geworden om aan de vragen van patiënten en cliënten te kunnen voldoen. Meer informatie leest u op de pagina over dit project op onze website.