Nieuws

• Uit tank ontsnapte stoffen leveren geen blijvende gezondheidsschade op 15 februari 2019

De stoffen die vrijkwamen bij het incident met een tankwagen in Alblasserdam op zaterdag 9 februari lijken geen blijvende gezondheidsschade op te leveren. Dat blijkt uit een eerste rapportage over de vrijgekomen stoffen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM heeft een analyse uitgevoerd op luchtmonsters die de brandweer nam in de buurt van de tankwagen.

• Veelgestelde vragen met antwoorden over incident met tankwagen

Zaterdag 9 februari 2019 vond een incident met een oververhitte tankwagen plaats bij Den Ouden Tank Transport (OTT) aan de Edisonweg. Dit had ernstige stankoverlast tot gevolg. Hier leest u de veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

• Renovatie gemeentehuis start 18 februari 06 februari 2019

Na een lange periode van voorbereiden gaat de renovatie van het gemeentehuis tot Huis van de Samenleving nu echt van start.

• App over dreiging van hoog water 31 januari 2019

Met de app #tothier kunt u zien hoeveel water uw huis in stroomt als rivier- of zeedijken breken.

• Groot onderhoud begraafplaats 30 januari 2019

Van 4 februari tot eind april vindt groot onderhoud plaats aan begraafplaats Oude Torenhof in Alblasserdam.

Oudere nieuwsberichten

Kijk voor oudere nieuwsberichten in het nieuwsarchief.