• Nieuwe website gemeente Alblasserdam 10 januari 2019

Welkom op de nieuwe website van de gemeente Alblasserdam. De site is zo ingericht dat u als inwoner, ondernemer, raadslid of willekeurige bezoeker snel kunt vinden wat u zoekt. Tachtig procent van de informatie die op onze vorige website het meest werd gezocht, komt nu met één muisklik naar voren.

• Smogstofzuiger gaat naar nieuwe locatie 28 december 2018

De zogenoemde smogstofzuiger gaat in januari naar een nieuwe locatie op het terrein van Rijkswaterstaat, direct naast de westelijke tunnelmond van de Noordtunnel (de uitgaande tunnelmond richting Hendrik-Ido-Ambacht).

• Groen licht voor Huis van de Samenleving 19 december 2018

De gemeenteraad van Alblasserdam heeft in haar vergadering van 18 december met ruime meerderheid ingestemd met het collegevoorstel om de plannen voor het Huis van de Samenleving voort te zetten.

• Baggeren in park Huis te Kinderdijk 07 december 2018

Op dinsdag 11 december starten we met voorbereidende werkzaamheden voor het baggeren van de watergangen in park Huis te Kinderdijk. Het baggeren neemt circa zes weken in beslag.

Oudere nieuwsberichten

Kijk voor oudere nieuwsberichten in het nieuwsarchief.